Studiu privind masinile economice preferate de soferi

In urma unui studiu in care consumatorii au fost rugati sa voteze masina pe care ar cumpara-o pentru a minimiza sau chiar elimina consumul de combustibil, Chevrolet Volt ocupa locul I cu 27.9% din voturi. Pe locul al II-lea se situeaza Toyota Prius, fiind votata de 11.2% din consumatori, in timp ce Volkswagen Passat TDI ocupa locul III cu 9.1% voturi. 

 

1. Chevrolet Volt (29.7%)

Modelul Chevrolet Volt 2013 ofera toate avantajele unei masini electrice, putand fi in acelasi timp alimentata si cu benzina.

2. Toyota Prius (11.2%)

In timp ce multe modele de masini hibrid sunt inca in stadiul incipient, Toyota Prius este deja la a treia generatie. Acest model a devenit celebru datorita consumului redus si pretului rezonabil.

3. Volkswagen Passat TDI (9.1%)

Distingandu-se prin design-ul european si motorul diesel, Volkswagen Passat este alegerea perfecta petru un sedan de familie. 

4.Ford Fusion Hybrid (7.9%)

Ford Fusion Hybrid este o masina sigura, cu un consum foarte redus si un interior spatios. 

5.Volkswagen Golf TDI (5.8%)

Comparativ cu alte autoturisme economice, Volkswagen Golf TDI se remarca prin faptul ca este usor de condus, are o multitudine de dotari standard si materialele folosite sunt de inalta calitate, desi pretul este putin ridicat.

*Studiu realizat de Edmunds.com in anul 2013