Topul celor mai ingenioase reclame non-TV

Se zice ca o imagine face cat 1000 de cuvinte. In publicitate ar trebui sa faca maxim cat 10 cuvinte, dar bine alese!

Cum sa spui o poveste cu o singura imagine

Daca atunci cand faci o reclama pentru televiziune poti spune o poveste, de obicei in 30 de secunde, atunci cand faci reclama in ziare sau reviste, pe panotaj stradal sau in brosuri - ai la dispozitie o singura imagine pentru a construi o poveste similara. De multe ori e nevoie de multa ingeniozitate si inspiratie pentru a face astfel de reclame, dar cele reusite sunt cu adevarat spectaculoase.

"Volvo xc90. Cu sapte locuri. Ne pare rau."


O imagine buna in publicitate trebuie sa poata fi decodificata la prima vedere, dar sa fie suficient de interesanta sau ingenioasa pentru ca privitorul sa vrea sa o vada de mai multe ori.

In functie de obiective si de produs, bugetele alocate pentru reclamele de tip print (ziare si reviste) sau outdoor (panotaj stradal) sunt semnificative, uneori depasindu-le pe cele alocate pentru televiziune. In astfel de cazuri, reclamele sunt testate pentru a valida usurinta in intelegere si capacitatea acestora de a transmite mesajul potrivit.

La fiecare 5 de minute, undeva in lume o reclama este testata. Prin panelul Daedalus Online se vor testa peste 150 de reclame doar anul acesta. Daca doresti sa participi la testarea reclamelor, sa fii primul care le vede si sa contribui la imbunatatirea acestora, intra in comunitatea Daedalus Online alaturi de alti 300,000 de membri. Alatura-te acum! Raspunzand la chestionare vei imbunatati reclamele, produsele si serviciile furnizorilor si vei fi platit pentru asta. Mai multe amanunte aici. Alatura-te acum!

"Un singur unghi nu este suficient". Volkswagen 360 Area View Camera
Espresso instant
Va dorim un Halloween inspaimantator!
"Iti face caii sa toarca". Ulei de motor Avia